Слабкість України — сила РФ, непідтримка плану перемоги буде помилкою, — Зеленський

Володимир Зеленський у Єврораді. Фото: president.gov.ua

Непідтримка міжнародними партнерами плану перемоги обернеться слабкістю України та дасть силу країні-агресору, що стане великою помилкою. Про це заявив президент Володимир Зеленський на пресконференції в Брюсселі сьогодні, 17 жовтня, інформує кореспондент FREEДОМ.

“Що буде, якщо наші партнери не дадуть нам пункти або не підтримають план… нам буде дуже складно. Це буде такий привілей від світу, даний Росії. Слабкість України — це сила для Росії. Думаю, що це буде великою помилкою”, — сказав Зеленський.

Він також нагадав, що в плані йдеться про запрошення України до НАТО.

“Так, це ще не вступ до Альянсу. Але тоді ми знатимемо, що ми не наодинці. Отримавши необхідні пакети допомоги, зброю, ми зможемо дати сигнал [агресору]: зупиніть війну, а якщо не хочете зупинятися, у нас є сила, яка допоможе вас зупинити”, — доповнив президент.

Читайте також: “Маємо створити правильні умови, щоб закінчити війну”: план перемоги України представив президент лідерам ЄС (ВІДЕО)

Як повідомлялося раніше, глава Української держави Володимир Зеленський 17 жовтня зустрівся з президентом Європейської Ради Шарлем Мішелем. Ключова тема переговорів — план перемоги.

Читайте такожУ плані перемоги Україна пропонує Заходу чіткі терміни, цифри та ролі: експерти розкрили суть документа

Прямий ефір