Окупанти намагаються просунутися на Куп’янському напрямку: ситуацію оцінив військовий оглядач

Ілюстративне фото: slovoidilo.ua

Російські окупанти намагаються просунутися на Куп’янському напрямку. Тому посилили атаки в районі населених пунктів Піщана та Кругляківка. Основне завдання противника — розбити оборонні рубежі Сил оборони України. Поки що в нього це не виходить. Про це сьогодні, 13 жовтня, в ефірі телеканалу FREEДOM розповів військовий оглядач Денис Попович.

“Якщо ми подивимося на карту, як просувається противник, то ми дійсно бачимо, що є намір розбити угруповання Сил оборони України на дві частини, просунутися до річки Оскіл і перекрити дорогу Куп’янськ — Борова. Ця дорога проходить по обидва боки річки Оскіл. Тобто якраз там, де противник намагається наше угруповання розчленувати, і де, власне кажучи, зараз намагається наступати”, — розповів військовий оглядач.

За його словами, ворог намагається таким чином створити серйозну проблему для українських захисників.

“На жаль, російські війська підтягнулися на досить близьку відстань до цієї дороги і до річки Оскіл. Від Піщаного вони далі просуваються в бік цієї дороги і поки що ці спроби не припиняються”, — підсумував Денис Попович.

Читайте також: Кожні 2,5 кв. м російського просування в Україні коштують російським окупантам життя одного солдата, — дані ОБСЄ

Прямий ефір