Возвеличення Кремлем “героїв СВО” призведе до революції в Росії, — Курносова

Ольга Курносова. Фото: Facebook

Росія захлинається кров’ю жертв так званих героїв “СВО” — кримінальників, яких Путін помилував в обмін на їхню службу у російській армії. Повертаючись додому, вони вбивають, грабують і ґвалтують. Проте Кремль, попри злочини так званих героїв “СВО”, намагається вбудовувати їх у свою політичну систему, зводячи у високопосадовці високого рангу. Хоча насправді від цих військових злочинців нічого не залежить. Про це сьогодні, 12 жовтня, в ефірі телеканалу FREEДOM розповіла голова секретаріату З’їзду народних депутатів Ольга Курносова.

“Раніше було модно, щоб обов’язково в партії влади були відомі спортсмени, артисти, тобто якась приваблива обкладинка. Але насправді від цих людей реально нічого не залежало. Рівно для цих самих цілей сьогодні використовують військових злочинців, які повернулися у РФ з бойових дій на території України”, — розповіла Курносова.

За її словами, як правило, новопризначених на високі посади військових злочинців відправляють у далекі регіони, якомога далі від Москви.

“Наприклад, Артем Жога, який воював на боці донецьких сепаратистів, на початку жовтня був призначений повноважним представником президента РФ в Уральському федеральному окрузі. Основне його завдання на цій посаді — переломити Єкатеринбург. Тому що Єкатеринбург все-таки досить демократичне місто. Як ми знаємо, і Євгена Ройзмана мером обирав. На початку 1990-х тут навіть намагалися створити Уральську республіку. Тому для того, щоб цю волелюбність уральців переламати через коліно, їм Жогу і направляють”, — зазначила голова секретаріату З’їзду народних депутатів.

За її словами, такі дії з боку путінського режиму можуть цілком призвести до революційного сценарію в країні.

“Адже люди прекрасно розуміють, що так звані насправді ніякі не герої, вони вбивці, вони сиділи до цього, і вони повертаються теж вбивати. Розуміють і те, що держава росіян захищати не збирається. Власне, сама держава розпалює цю ненависть, повертаючи цих самих убивць не до в’язниці, а на свободу, щоб вони продовжили вбивати. І, звісно, це приводить суспільство до розуміння того, що Путіну на них геть начхати. І єдині, хто може їх захистити — це вони самі. А ось це розуміння — це і є провісники революції, які починають накопичуватися. Інше питання — скільки потрібно знущань з людей, щоб ця сама революція відбулася?” — резюмувала Ольга Курносова.

Читайте також: “Z-блогери” поповнюють російські СІЗО — справа “Тринадцятого” (ВІДЕО)

Прямий ефір