Канадські інструктори проводять навчання українських воїнів у Великій Британії (ФОТО)

Навчання українських військових. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові проходять інтенсивне навчання у Великій Британії. Канадські інструктори навчають українських бійців тактичної медицини, вогневої підготовки, ведення боїв в урбанізованій місцевості та окопах, а також багатьох інших важливих навичок. Про це сьогодні, 8 жовтня, повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України, інформує FREEДОМ.

Як заявили у Генштабі ЗСУ, навчання підвищать ефективність воїнів на полі бою.

Канада надає не лише значну фінансову та гуманітарну допомогу Україні, але й військову техніку, озброєння та інші необхідні кошти для ЗСУ. Окрім того, підтримує Україну на міжнародній арені, допомагаючи залучати додаткову підтримку інших країн.

“Ця підготовка надзвичайно важлива для підвищення професіоналізму та безпеки військових у боротьбі проти російської агресії. Завдяки цій підтримці українські захисники стають сильнішими, витривалішими та більш підготовленими до викликів на полі бою. Дякуємо Канаді та Великій Британії за постійну підтримку та допомогу в нашій боротьбі за суверенітет та незалежність. Це важливий крок у підтримці України та її обороноздатності”, — йдеться у повідомленні Генерального штабу ЗСУ.

Читайте також: Міністр оборони Норвегії відвідав навчання українських військових (ФОТО)

Прямий ефір