Відвідав наших воїнів, які беруть участь у Курській операції, — Зеленський наприкінці 954-го дня війни

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Сьогодні президент України Володимир Зеленський у Сумській області відвідав воїнів, які беруть участь у Курській операції та відзначив їх державними нагородами. Він зазначив, що Курська операція — реально стратегічна річ, яка додає мотивації партнерам, додає мотивації бути з Україною, бути більш рішучими й тиснути на Росію так, як це може допомогти закінчити війну справедливо. На цьому сьогодні, 4 жовтня, наприкінці 954-ї доби повномасштабного вторгнення Росії в Україну наголосив президент Володимир Зеленський, інформує FREEДОМ.

Президент зазначив, що сьогодні на Сумщині провів засідання Ставки.

“Головне питання — це захист нашої інфраструктури, нашої енергетики — робота ППО. Була доповідь наших військових — Повітряні сили, командування “Схід”, також доповідь міністра енергетики, були представники державних енергокомпаній, керівники всієї вертикалі між урядом і громадами. Є рішення, щоб підтримати регіон, і окремо ще будуть наради щодо енергетики Сумщини, інших наших прикордонних областей. Перед зимою найголовніше резерв міцності”, — розповів Володимир Зеленський.

Він додав, що також були доповіді керівника Служби безпеки України, наших правоохоронців. Доповідь головнокомандувача Збройними силами України (ЗСУ) Олександра Сирського щодо фронту.

Глава держави зазначив, що на Сумщині зустрівся також з головами громад.

Він додав, що особливо емоційна зустріч була з освітянами, адже цієї неділі — День працівників освіти.

“Особисто їм подякував — нашим учителям, викладачам, керівникам закладів освіти із Сумської області, Чернігівщини, Харківщини, Полтавщини, які були сьогодні саме тут. І в усій Україні, у всіх регіонах абсолютно самовіддані люди реально дають надію на майбутнє. Коли освіта працює, коли в дітей, у студентів є можливість учитися, це значить, що країна житиме, і діти України, ставши дорослими, матимуть нормальне життя”, — підсумував Володимир Зеленський.

Читайте також: Ухвалено три резолюції — підсумки осінньої сесії ПАРЄ для України та РФ (ВІДЕО)

Прямий ефір