Вночі ЗСУ атакували військові об’єкти у восьми областях РФ, уражено арсенал з іранською балістикою

Український дрон. Фото: uatv.ua

Українські військові вразили великий військовий арсенал Росії. Вночі вони завдали ударів по складу біля селища Котлубань Волгоградської області, де армія РФ зберігала та модернізувала ракетно-артилерійське озброєння. За даними Генштабу ЗСУ напередодні туди прибув ешелон з іранськими ракетами, повідомляє FREEДOM.

Як повідомили в Генштабі, військовий об’єкт щільно прикривали засоби ППО та радіоелектронної боротьби, але Сили оборони України успішно виконали складне бойове завдання. На території арсеналу досі відбувається детонація боєприпасів.

Під ударами вночі опинилися вісім регіонів Росії. Як повідомили в Міноборони РФ, атакували 125 безпілотників. У відомстві зазначили, що найбільше дронів прилетіло у Волгоградську область — 67.

У відомстві заявили, що БпЛА також збивали над Бєлгородською, Брянською та Курською областями. А в Ростовській масованої атаки зазнали Мілютинський і Міллеровський райони. В останньому розташований військовий аеродром. За словами губернатора Василя Голубєва, постраждалих і руйнувань нібито немає, але через падіння дрона спалахнула лісова пожежа. Через сильний вітер її не можуть загасити. Вогонь охопив 20 гектарів. Місцева влада запевняє, що загрози поширення пожежі на населені пункти немає.

Читайте також: Удари по військових об’єктах на території РФ проаналізував Маломуж

Прямий ефір