Путінська Росія — це ракова пухлина, яка утворилася на тілі людства, — Яковенко

Ігор Яковенко. Скріншот: uatv.ua

Щоб змінити режим у Росії, недостатньо прибрати Володимира Путіна. Необхідні радикальні заходи, які призведуть до зникнення Росії у нинішньому її вигляді. Таку думку сьогодні, 28 вересня, в ефірі телеканалу FREEДОМ висловив російський журналіст, соціолог Ігор Яковенко.

“Путінська Росія — це ракова пухлина, яка утворилася на тілі людства. Для того, щоб видалити цю ракову пухлину, необхідно цей режим знищити. Каталізатором, центром цього режиму є особисто Путін, але режим уже дав метастази. Зараз справа вже не тільки в Путіні. Це вже серйозна хвороба, яку доведеться лікувати хірургічним шляхом. Тобто просто вилучення Путіна вже хворобу не зупинить”, — сказав він.

Зміна Росії, найімовірніше, буде пов’язана зі зміною її державних кордонів, припустив експерт.

“Йдеться про зміну самої основи державності й, найімовірніше, зникнення держави Росії в нинішньому її вигляді. Найімовірніше, це перезаснування буде пов’язана зі зміною державних кордонів Російської Федерації. Росія у тому вигляді, в якому вона сьогодні існує, вже не може існувати, не становлячи загрози людству”, — резюмував він.

Читайте також: Кремль нічого не зможе зробити у відповідь на далекобійні удари ЗСУ по Росії — для них ситуація виглядає патово, — Рейтерович

Прямий ефір