Російська армія обстріляла Краматорськ — наслідки (ВІДЕО)

Наслідки удару по одному з будинків у приватному секторі. Фото: uatv.ua

Другий день поспіль російські війська обстрілюють Краматорськ Донецької області. Унаслідок російської атаки сьогодні, 23 вересня, у місті є жертви та поранені, а через пожежі, що спалахнули після розривів російських снарядів, Краматорськ вкритий пеленою диму, повідомляє FREEДОМ.

Опівдні російські війська шість разів атакували Краматорськ. Частина касетних боєприпасів упала на територію одного з приватних секторів. Унаслідок удару загинула одна мирна мешканка, ще троє людей дістали поранення.

“Вона торгувала на ринку речами, а сьогодні понеділок — вихідний. Вона до сина двічі на тиждень приїжджає, продукти привозить, а сьогодні приїхала і загинула”, — розповів тесть загиблої Микола Федорович.

Місцеві жителі розповіли про вибухи, свідками яких вони стали.

“Відразу було два-три вибухи в лісі, а потім ближче. Дивлюся — сірий дим пішов”, — каже мешканка Краматорська і показує на будинок, у який стався “приліт”.

Вона додала, що вибух вибив металеві двері в будинку.

“Дуже голосно було. Я думала, що грім, вийшла на ґанок, а воно як бахнуло, і не один раз”, — згадує мешканка Краматорська Віра Абрамівна і зізнається, що дуже сильно злякалася.

Наслідком обстрілу Краматорська стало і загоряння лісових масивів міста. Над ліквідацією пожеж працюють рятувальники.

Читайте також: Росіяни вночі та вранці гатили по низці областей України: є загиблі, понад 30 осіб поранено

Прямий ефір