Путін боїться повторення Курська і зміцнюватиме прикордонні області РФ: Пономарьов оцінив збільшення кількості росармії

Иллюстративное фото: glavcom.ua

Диктатор Путін вирішив збільшити чисельність російської армії до показника, який має перевершувати чисельність армії США. Тому з грудня 2024 року кількість людей у збройних силах РФ має збільшитися на 180 тисяч осіб — до 1,5 млн осіб. У такий спосіб російський диктатор намагається максимально посилити прикордонні області країни, бо боїться повторення ситуації в Курській області. Про це сьогодні, 20 вересня, в ефірі телеканалу FREEДOM розповів голова З’їзду народних депутатів, координатор політичного центру легіону “Свобода Росії” Ілля Пономарьов.

“Ясна річ, що згідно з новим наказом Путіна, в Росії почнуть забирати в армію молодих людей. Питання в тому, куди їх будуть направляти? Тому що насправді збільшення чисельності ЗС РФ — цифра досить лукава. Ми ж розуміємо, що насправді в Україні не вся армія РФ, а тільки частина її боєздатних підрозділів. Тому, найімовірніше, буде збільшено тилову складову”, — зазначив Пономарьов.

За його словами, найімовірніше, будуть максимально посилені прикордонні області Російської Федерації.

“Я думаю, що насправді Путін хоче максимально посилити прикордонні області. Тому що приклад Курська виявився вельми принизливим і дуже тривожним для російської влади. Успішна операція Збройних сил України (ЗСУ) в Курській області може кардинальним чином послабити і зруйнувати путінський режим. Тому, гадаю, що, найімовірніше, поповнення до лав росармії здійснюватиметься переважно за рахунок строковиків. І їх розташовуватимуть у Брянській, Курській, Бєлгородській областях, а також в областях безпосередньо за ними. Щоб не повторилася ситуація, як у Курській області”, — резюмував Ілля Пономарьов.

https://www.youtube.com/watch?v=uC4L2n1s0dY

Читайте також: Демографічна катастрофа в РФ може бути гіршою, ніж після 1990-х — оцінка Бланта

Прямий ефір