Підготовлений сильний зміст для військового пакета для плану перемоги, — Зеленський наприкінці 937-ї доби війни

Володимир Зеленський. Фото: president.gov.ua

Протягом дня відбулося кілька нарад, а саме щодо військового наповнення плану перемоги для України, щодо українського флоту F-16. Про це сьогодні, 17 вересня, наприкінці 937-ї доби повномасштабного вторгнення Росії в Україну повідомив президент Володимир Зеленський, інформує FREEДОМ.

Він розповів, що план перемоги для України опрацьовувався разом з військовими.

“Підготовлено хороший, сильний зміст для військового пакета, саме того, що може відчутно зміцнити Україну згідно з планом перемоги”, — сказав Зеленський.

Щодо українського флоту F-16, президент зазначив, що є чітке розуміння кроків, як збільшити кількість бойових літаків в Україні та пришвидшити тренування наших пілотів.

“Усі завдання для Повітряних сил України, для Міністерства оборони України визначені”, — додав він.

Зеленський разом з прем’єр-міністром України Шмигалем заслухали сьогодні нові стратегії роботи двох урядових інституцій — Міністерства розвитку громад та територій і Міністерства у справах ветеранів.

“Доповідали віцепремʼєр-міністр Кулеба та міністерка Калмикова разом зі своїми командами. Стратегії амбітні, але головне, щоб люди реально відчували результати роботи міністерств і уряду загалом. Окремо обговорили з Денисом Шмигалем енергетичні та інші ключові питання”, — розповів деталі глава держави.

Також він заслухав доповіді щодо ситуації в Сумах та області.

“Після російських ударів по енергооб’єктах є відключення. Місто Суми, райони області. Зараз працюють ремонтні бригади. Створений Координаційний штаб”, — розповів він та подякував всім, хто залучений до відновлювальних робіт.

Наостанок Зеленський нагадав, що сьогодні в Україні відзначається День рятівника.

Читайте також: Чотири ключові пункти й один додатковий: Зеленський розповів про план перемоги України (ВІДЕО)

Прямий ефір