“Укрзалізниця” запускає обіцяну послугу для пасажирів – комплексне харчування в поїздах (ФОТО)

Вартість сніданку – 30-50 грн, ланчбоксу – 95-115 грн

uatv
12.06.2018

Фото facebook.com/Kravtsov.Evg

Укрзалізниця” з 18 червня запустить послугу повноцінного харчування в деяких пасажирських поїздах, які курсують у нічний час, повідомляє Євген Кравцов на своїй сторінці у Facebook.

“На окремих маршрутах під час подорожі пасажирам буде доступний повноцінний сніданок і гарячий обід, в тому числі перші і другі страви”, – повідомив виконувач обов’язків голови держкомпанії Євген Кравцов.

За інформацією компанії, нові страви почнуть пропонувати з 18 червня у тестовому режимі в деяких поїздах.

Йдеться про поїзди: №81 Київ–Ужгород, №104 Київ–Маріуполь, №7 Київ–Івано-Франківськ та №749 Київ–Івано-Франківськ.

“Є кілька технологій впровадження гарячого харчування: сухі пайки, формат місцевої доставки на станціях, а також той варіант, який ми презентуємо сьогодні – приготування їжі безпосередньо в поїздах. Ми запускаємо тестову експлуатацію протягом наступного кварталу, і за результатами визначимо підхід для всіх або більшості поїздів в Україні. Крім того, потрібно перевірити, наскільки популярною буде така послуга серед наших клієнтів”, – повідомив на презентації в. о. голови правління “Укрзалізниці” Євген Кравцов.

В меню є кус-кус, вівсяна каша, бульйон із грибами, сендвічі тощо.

Замість борщу поки гаспачо, але є ще 2 види перших страв, смачні обіди та натуральні чаї і кава. Спробував нове меню з…

Опубліковано Євгеном Кравцовим 12 червня 2018 р.

“Замість борщу поки гаспачо, але є ще два види перших страв, смачні обіди й натуральні чаї та кава… Придбати ланч-бокси можна буде вже за онлайн-купівлі квитка. Згодом таку функцію плануємо ввести і для інших позицій з меню. Замовлення можна оформити на пасажирське місце по телефону, через офіціанта-стюарда або безпосередньо в спеціально обладнаному сервісному купе”, – додав на своїй сторінці у Facebook Кравцов.

Пропоноване меню містить сніданки, перші та другі страви, ланчбокси, сандвічі, снеки, десерти і напої. Вартість сніданку становитиме 30-50 грн, першої страви – 40 грн, другої – 40-70 грн, вартість ланчбоксу, залежно від його вмісту, – 95-115 грн.

Заплатити за їжу можна буде як готівкою, так і банківською карткою.

Джерело UATV
дата 12.06.2018
категорії Туризм
поділитися
Топ новин на UA|TV