Фото з Facebook-сторінки Посольства України в Сінгапурі
Українські шеф-кухарі провели спеціальну презентацію сучасної національної кухні в рамках найбільшого гастрономічного заходу в Сінгапурі World Gourmet Summit.
Про це повідомляє Посольство України в Сінгапурі у Facebook.
“Юрій Ковриженко та Ярослав Артюх провели спеціальну презентацію сучасної української кухні для провідних сінгапурських медіа та експертів кулінарії”, – йдеться у тексті.
Амбасадори української кулінарії вражали як традиційними українськими стравами, наприклад, борщем та варениками, так і вишуканою молекулярною їжею.
Нагадаємо, українські колективи представили фольклорне мистецтво на міжнародному фестивалі в Іспанії.
https://www.facebook.com/Embassy.of.Ukraine.in.Singapore/posts/1263607860436015