У Сінгапурі відбулася презентація національної кухні України

Фото з Facebook-сторінки Посольства України в Сінгапурі

Українські шеф-кухарі провели спеціальну презентацію сучасної національної кухні в рамках найбільшого гастрономічного заходу в Сінгапурі World Gourmet Summit.

Про це повідомляє Посольство України в Сінгапурі у Facebook.

Юрій Ковриженко та Ярослав Артюх провели спеціальну презентацію сучасної української кухні для провідних сінгапурських медіа та експертів кулінарії”, – йдеться у тексті.

Амбасадори української кулінарії вражали як традиційними українськими стравами, наприклад, борщем та варениками, так і вишуканою молекулярною їжею.

Нагадаємо, українські колективи представили фольклорне мистецтво на міжнародному фестивалі в Іспанії.

https://www.facebook.com/Embassy.of.Ukraine.in.Singapore/posts/1263607860436015

Прямий ефір