40 кухарів та кондитерів з усієї України підготували для гостей фестивалю незвичні страви, оригінальну подачу та широкий вибір напоїв.
Від традиційного стріт-фуду до морепродуктів, від шашликів до паельї, – усе це можна було скуштувати на щедрому святі їжі.
Жаб’ячі лапки, риба зі смаком м’яса та поживні личинки жуків – це тільки дещиця цьогорічного меню фестивалю.
Окрім страв та напоїв, гостям пропонували насичену розважальну програму. На головній сцені виступали українські артисти. Також відбувалися конкурси, проводили розіграші призів, майстер-класи та безліч інших розваг.
До того ж на території замку працювала спікер-зона “Розмови зі смаком”, де для відвідувачів влаштували публічні лекції та майстер-класи.